Velkommen hos Lillelund Bed & Breakfast

For at alle skal have et dejligt ophold her, har vi her lidt information om stedet. 

 1. Morgenmad serveres mellem kl. 7.00 – 9.00 ( lørdag/søndag dog 8.00- 9.30) Man vælger selv om man vil nyde morgenmaden i selskab med andre i annexet, på værelset eller ude.
 2. Udtjekning senest kl. 10 på hverdage og kl. 11 i weekends. Vær opmærksom på at vi kun modtager kontant betaling samt mobile pay. Selvom man har bestilt på booking.com. trækkes opholdet ikke automatisk og al afregning skal ske direkte til os.
 3. Tag venligst hensyn til de andre gæster. Begræns derfor larm og musik. Vi henstiller til at man rydder op efter sig selv.
 4. Fællesområdet i annexet kan benyttes mellem kl 7-22. Efter kl. 22, kan man i sommerhalvåret benyttet kaffehuset. Vi henstiller til, at der er rimelig ro efter kl. 22. ude som inde.
 5. En del af haven kan benyttes af vores gæster. Spørg hvis du er i tvivl om, hvor du må være.
 6. Rygning er KUN tilladt udendørs, ved det særlige rygerområde.
 7. Det er en god ide, at værelset aflåses med koden på døren, når man forlader værelset. Gæster er selv ansvarlige for deres ejendele.
 8. Når vinduet er åbnet SKAL man slukke for varmen. Vær opmærksom på at el radiatorer IKKE på overdækkes!
 9. Grill er tilladt på særligt grillområde, og bål på bålpladsen kan laves efter aftale med ejeren. Fyrværkeri og anden brug af åben ild er pga. brandfare strengt forbudt.
 10. flasker og plastic skal sorteres fra og bringes til det fælles affaldsdepot ved garagen, eller sættes i køkkenet
 11. Værelserne er rengjorte ved ankomst med rent sengetøj og håndklæder. Rengøring er inkluderet i prisen, men efterlades værelset i helt uacceptabelt stand forbeholder ejeren sig ret til at opkræve ekstra rengøringsgebyr på 200,- kr.
 12. Det er ikke muligt at have besøg uden foregående aftale med ejeren.
 13. Selv om man er meget glad for sin cykel, må den ikke være på værelset. Vi har en lade, hvor den kan stå sikkert, godt og tørt.
 14. Tag venligst ikke dyner, puder, sengetæppe m.m. fra værelset med udenfor. Der er havehynder og tæpper i fællesarealet, der i stedet kan benyttes.
 15. Husdyr må blive hjemme
 16. Da vi selv bor på ejendommen og har en stor have/grund der skal passes og vedligeholdes, kan der forekomme støj fra græsslåning mm. I dagtimerne.

VI GØR OPMÆRKSOM PÅ, AT AL OPHOLD OG FÆRDEN HOS OS ER PÅ EGET ANSVAR.

Spørg endeligt hvis der er noget I er i tvivl om.

Vi håber I vil nyde opholdet her

Janne og Lindy Lillelund 

Seneste kommentarer

25.11 | 02:20

Sky Wealth lånefirma, vi gir ut lån til en rente på 0f 3%.

God dag sir / mamma.

skywealthloanfirm@gmail.com

14.11 | 22:56

ÆRLIGT OG BETROLIG LÅNETILBUD
E-mail: suzanne.riviere79@gmail.com
Jeg har en kapital, der vil blive brugt til at yde kort- og langfristede individuelle lån fra 2000 EURO til 3.000.000 EURO til enhver

13.11 | 22:30

ÆRLIGT OG BETROLIG LÅNETILBUD
E-mail: suzanne.riviere79@gmail.com
Jeg har en kapital, der vil blive brugt til at yde kort- og langfristede individuelle lån fra 2000 EURO til 3.000.000 EURO til enhver

13.11 | 22:23

PÅLIDELIGT OG SIKKER DANSK LÅNETILBUD
E-mail: suzanne.riviere79@gmail.com
Den europæiske bank tilbyder lån mellem 16.000 DKK og 15.000.000 DKK til alle, der kan betale tilbage med en fast rente på 3 %

Del siden